Skip to content
Aside

Whoamm..

Hmph… Bosen nih.. Gatau mau ngapain.. Akhirnya lari kesini deeh.. Padahal gatau juga mau nulis apaan. Aku……. BOSEEEEEEN !!!!! Eh.. Gini aja deh.. Aku mau nulis tentang aku.. Gimana ??? Gapapa ya… Nulis nulis gaje.. Wkwkwk, toh ga akan di denda juga kalo tulisannya gaje yagakk ?? Kkk~ gini nih.. Aku nih.. Gimana ya bilang nya kok jadi malu ??? Takut ada yang baca ih.. Aku secret admirer dari seseorang.. Udah lamaaaaaa banget.. *ehm.. Kok jadi ngomongin ini ya.. Ganti topik ah.. #gantungbanget wkwkwk.. Eh btw anyway busway.. Ini blog kayanya proyek gagal dee.. Liat aja.. Judulnya airen airen tapi isinya… *toeengtoeeng* wkwkwk.. Eh.. Gue makin gaje nih.. N sumpah barusan aku mau nulis gaje salah jadi jahe *apaan ih?. Ada apa dengan aku ?? Apakah ini merupakan efek dari menjadi secret admirer kelamaan ? *apalagi tuh? Sok banget kan ? Wkwkwk.. Mian.. Aku ga ada temen niih, please bear with me !! Jebal…. Tolong biarkan aku cerita gaje sepuasku okkk?? Nih blog makin lama makin kacau deh.. Males sumpah gue.,, masih jam segini. Gatau mo ngapain. Eh eh.. Aku tadi download mv nya oppa yang baru looh :p (==> akhirnya kembali ke jalan yg lurus kkk~) yg itu tuuuh.. Invitation for me.. Mv nya bikin inget 1n2d ya ?? Udah pada nonton ga ?? My oppa cakep banget kaan ?? Iya doong.. Secara my oppa getoooh.. Kkk~ lagian yah.. Kalo ga cakep.. Mana mungkin aku ngefans sama oppa yang satu itu ?? (==> kembali sesat:p) just saying :p forget it.. Ehm… Oppa kidariyo ! I’ll go to korea and say yes for you.. :p (ngerti ga ? Ceritanya aku tuh mau “say yes” buat jawaban lagunya oppa yg “will you marry me”) aku makin keluar jalur deeh.. Bener sih.. Ada lagunya oppa yang judulnya will you marry me tapi kan … Aku ga lagi bicarain itu pas tiba2… Ah udahan ah.. Yang baca pasti bingung baca tulisanku yang semerawut kayak gini.. Mian yaah.. Hehehe.. Annyeong :p 🙂

Advertisements
Aside

Gatau apa, pokok nya nulis okkkk ?????

Eh.. Tau deh gue kalo ni blog mestinya tentang seunggi, tapi mian banget ya.. Mau curcol ! Hmph ! Lagian kan ni blog ga ada yang baca juga, so.. It’s okay right ??? Lagi pengen nulis aja.. Lagi kesel niiih !!! Ada tuh orang egois bangettt !!! Nyebelin ! Tapi mungkin disisi lain dia mikirnya aku yang egois, ah tau ah.. Bodo amat ! Gimana ya.. Pengen cerita tapi ga berani mention apa2 takut2 ada pihak yang berpotensi untuk tersinggung baca walaupun potensinya kecil, tapi…. Tetep aja.. Hmph.. Curcol nya batal deh :p

Aside

Curhat

Duuuh.. Kuota internetnya abis.. Jadi ini mengandalkan pulsa.. Payah banget gue !!!! Kuota internet yang mestinya buat sebulan aku abisin cuman 2 minggu dan setengah dari kuota itu aku abisin dalam 1 hari ! Gila kali gue ! Iya bener gue gila gara gara abang seunggi tuh ! Wkwkwk… Lupa diri nonton videonya abang seunggi di youtube dari pagi sampe siang tanpa sadar ada batasan kuota, ckckck… And now.. Ottoke ??????? Ga bisa ngandalin pulsa terus terusan.. Boros.. Tapi mau bayar langgalan lagi juga sayang banget… Eman kali.. Gue kan kere… But in the other hand.. Aku ga bisa 1 hari pun tanpa internet !! Harus stalk fansite nya seunggi oppa, twitter, delelel.. Pokoknya internet tuh murni buat fangirling lah !

Aside

Being realistic, kkkk~

All of us want to end up with him.
So it’s kind of impossible to end up with him.
Since all of us have a same desire.
Right now. For example ==> ME
I want to end up with him, and i’ve imagine alot things in my mind about my future with him, wkwkwk..
That I’ll be a well-known designer, live in korea, meet him, etc..
But then.. Someone tweeted that all of us want to end up with him.
I realized something, all of us have a same desire, when I’m optimist about my imagination, all of them either, when I optimist that I’ll get him and say to all over the world that I’m that lucky girl that can got him, i’m sure that others have a same dreams too. Then.. I try to become more realistic, all of us want to end up with him, it’s not mean that because I always imagine that things in my mind then he can be mine in future, it’s not mean that just because I’m optimist then I can get him. It’s a big NO. May be still there will be a probability for me but it just a little. Cuz all of us have a same mind and desire.

Aside

Finally i can watch it !! \(^o^)/

Omg !!! Finally i can watch it !!! The MV !! Return ! Oppa.. !! T.T..
That song.. That mv. That voice… Love it ! But it’s a sad song.. T.T huuuhuuuuuu… But i like it !!? 8ut i haven’t listen to say i love you yet, … Even if i want to listen to it so badly.. And.. In the MV !!! Omg.. My oppa is soooooo…………….. AWESOME !!! HE’S SO HANDSOME !!!!!!! Oppa.. I want to be yours.. You can own me ! I can be your slave oppa.. :p wkwkwk.. Oppa ????? Oppa.. Be my date !! Be my boy.. Or my future hubby ??? Wkwkwk..

Aside

November 22nd 2012

Today is D-Day !!! Lee Seung Gi the singer is back !!!!! Can’t wait !!! The songs that for woman’s ears, wkwkwkwk.. Isn’t it sweet ??? And.. There’s a song that seung gi write it by himself !! the title is “say i love you” what Oppa ? Are you in love ? Wkwkwk.. And… Who’s that lucky girl ?? And oppa.. You have to know that whoever she is, as long as you happy, we ~airen~ will always support you no matter what, so.. Oppa.. Have fun ! Go out found your love or all the good ones will gone and you’ll regret it :p, oppa.. Airen love you always !! And.. Good luck for your new album !! And.. Your upcoming concert 🙂 too bad i can’t come 😦 even your fanmeet in indonesia i can’t come TT, but don’t worry oppa, i’ll come once i have a job and not a student anymore,, kkk…

Aside

fangirling !

Wwaah.. Tomorrow lee seung gi’s 5.5 album will be released !!! Gosh !! Even if I don’t buy the album but i’m so excited, don’t know why, but may be because i’m biased :p hahaha.. I love everything he do 😀 and since seunggi now will be release his album so he’s kinda busy with such a promotion thing which mean that i can get a chance to see him more often through variety,.. But.. You know what ??? Cuz i’m overseas airen and cuz this is a fangirl thing, and my parents doesn’t support me for being like this, (too obsessed with something) so I pay for my fangirl thing with my own money, and since I just a high school.. I have a limits of money.. !!! And.. For my internet connection (that i pay for it special for fangirl thing) since i use the cheap one so it have a limits for it’s quota, it just 500 mb per month and it’s free to use 1.5 gb for 1 mont but MIDNIGHT ONLY ! So.. Last night, in the midnight i woke up special for download running man ep 120 which seung gi in it ! And.. It’s so unfortunate that when i took the laptop.. i got caught red handed !! And of course when my dad know what’s my purpose to woke up in the midnight, he didn’t let me ! Ughhhhh.. Sigh… !!!! And until now i haven’t watch that episode of running man yet !! Aah.. Well… At least i watch a cut of it in Youtube but.. It just a short cut !!! But.. It’s not enough !?? I want more ! Ah.. If only I live in Korea then I don’t need to streaming or download just to see him in a small screen !